Usluge

Zaposleni su osnova uspeha kompanije, njihova stručnost, fleksibilnost i timski rad su podloga za dugoročni rast i razvoj Paunovog doma u celini. Stoga je usluga koju Paunov dom nudi uvek profesionalna, ali i brza i promišljena u isto vreme.

Kontaktirajte nas

Šta Vam nudimo

Poverenje, pouzdanost i transparentnost – to čini temelj na kojem kompanija PAUNOV DOM gradi dugoročni odnos sa svojim partnerima, kroz:

 • Upravljanje projektom

  Pametne uštede i veći učinak

  Mi ćemo voditi sve strateške pregovore kako bismo osigurali da vi postignete i ostvarite svoje ciljeve. Tokom celog projekta zastupamo vaše interese, pratimo budžet i osiguravamo da je projekat na pravom putu.

 • Konsalting

  Povećajte efikasnost svog poslovanja

  Nudimo sveobuhvatna rešenja sa potpuno integrisanim uslugama i strateškim konsultacijama vezanim za analizu, proveru i odabir lokacije, planiranje, projektovanje, izgradnju i upravljanje. PAUNOV DOM klijentima pruža stalnu podršku od trenutka planiranja, kroz proces izgradnje, pa sve do samog završetka projekta.

 • Prodaja i upravljanje imovinom

  Ekspertski prodajni tim

  Bilo da se radi o prodaji nekretnina, iznajmljivanju ili upravljanju imovinom, naši iskusni prodavci za vas će stvoriti dodatnu vrednost. Svojim klijentima PAUNOV DOM pruža i sve usluge iz oblasti marketinga. Pravim pozicioniranjem, promocijom i oglašavanjem, bilo da se radi o prodaji ili iznajmljivanju, značajno se skraćuje period dolaska do krajnjeg kupca ili zakupca, što za vas predstavlja dodatnu sigurnost.

 • Finansijski i pravni konsalting

  Naša inovativna rešenja prilagođavamo vašim zahtevima

  Finansiranje, poreska optimizacija i pravna sigurnost: naš tim stručnjaka pruža integrisani pristup u pronalaženju rešenja za pitanja koja se javljaju tokom procesa realizacije projekta. Fokusirani smo na rešenja za složene finansijske transakcije sa nekretninama, uključujući pitanja izgradnje, prodaje i poreza.

 • Projektovanje

  Iskusni tim projektanata i inženjera

  Nudimo vam savetovanje o lokaciji, planiranje, arhitektonsko projektovanje, inženjering, izgradnju i najbolja i najefikasnija rešenja za realizaciju stambenih i poslovnih projekata.