Paunov breg

/ Paunova 80-84, Bulevar JNA 2b-v-g

Paunova 80-84

Bulevar JNA 2b-v-g

1500 posetilaca dnevno

Paunov breg, faza V, faza planiranja u toku.

400 useljenjih stanova

više od 400 useljenih porodica

40.000 m2 izgrađenog prostora

više od 1.500 posetilaca na dnevnoj bazi.

Svaki aspekt zgrada, sve do najfinijih detalja, pažljivo je dizajniran kako bismo vam učinili dostupnim život u savremenom i funkcionalnom okruženju.

Svaku od zgrada izveli smo prema važećim energetsko-efkasnim normama i one ispunjavaju osnovne kriterijume zelene gradnje.

Atraktivno arhitektonsko rešenje primenjeno je na sve nivoe organizacije prostora. Unutrašnjost svake stambene jedinice maksimalno je funkcionalna, ali je velika pažnja posvećena i organizaciji zajedničkih i zelenih površina.

U sklopu naselja nalaze se garažna mesta za svaku stambenu jedinicu, niz prodajnih prostora poznatih robnih marki, ugostiteljski i uslužni objekti, supermarket, objekti za zabavu dece i odraslih i mnoge druge pojedinosti koje će život vas i vaše porodice učiniti kvalitetnijim.

Kada na sebe preuzmete odgovornost kreiranja I izgradnje gradskog naselja, onda ste u obavezi I da dosledno ispratite njegov tok. Od prvih urbanističkih skica na papiru, davne 2007. godine, proteklo je dosta vremena, a mi I dalje, sa istom pažnjom, usmeravamo razvoj naselja do njegovog konačnog uobličenja.

Hronologija izgradnje izgleda ovako:

Paunov breg, faza I, završen 2014. godine

Paunov breg, faza II, završen 2016. godine

Paunov breg, Zgrada Centar, završen 2018. godine

Paunov breg, Zgrada Trg, završen 2020. Godine

Paunov breg, faza V, faza planiranja u toku.

U brojevima, to je više od 40.000 m2 izgrađenog prostora, više od 400 useljenih porodica I sad već više od 1.500 posetilaca na dnevnoj bazi.